moderator (svenska)

Anlita en moderator som har koll på både din publik och din teknik

En del teknikföretag försöker göra sitt event intressantare genom att anlita en känd person som moderator.

Många har upptäckt att det inte alltid fungerar så bra – frågor, diskussioner och kommentarer på scen får inte den nödvändiga relevansen eller den där intressanta vändningen som bidrar till en inspirerande upplevelse.

Med djup kunskap inom många teknikområden och med lång erfarenhet av att stå på scen hjälper jag till att göra er konferens eller inspirationsdag till ett lyckat event genom att ställa de rätta frågorna som får föreläsarna att öppna upp nya perspektiv, samtidigt som jag engagerar publiken så att stämningen avslappnad och hjärtlig.

Inget område är för komplext. Med en civilingenjörsexamen i teknisk fysisk förstår jag de flesta teknikområden. Ändå tänker jag alltid på publiken i första hand och fokuserar på att skapa den rätta mixen av fakta, inspiration och humor.

Nyligen var jag programledare och moderator vid det digitala eventet Framtidsarenan (videolänkar till alla seminarier finns tillgängliga i programmet). Lyssna även på en serie frukostseminarier med VISA om fintech och framtidens betalningslösningar – som podcast på Itunes.